SuPer Voimat käyttöön- Onnistutaan yhdessä- koulutus Rovaniemellä 27.11.2023 aktiivijäsenille

Kutsu SuPer Voimat käyttöön – Onnistutaan yhdessä -koulutukseen ROVANIEMELLE

Mitä tehdä, kun jäsen ottaa yhteyttä ammatillisissa asioissa ja asioihin pitää saada muutosta? Paikallisilla SuPer-toimijoilla on paras tieto, mutta keinot saattavat puuttua tai niihin tarvitaan vahvistusta.

SuPer järjestää 27.11.2023 Rovaniemellä SuPer voimat käyttöön – onnistutaan yhdessä - koulutuksen SuPerin ammattiosastojen puheenjohtajille, SuPerin ammattiosastojen hallitusten jäsenille, superilaisille luottamusmiehille ja superilaisille työsuojeluvaltuutetuille, jotka eivät osallistuneet vastaavaan koulutukseen syksyllä 2022.

Tavoitteena on, että koulutuksen jälkeen osallistujat osaavat havaita ja puuttua työpaikkojen ammatillisiin epäkohtiin. Kouluttajana toimii asiantuntija Sari Ilonummi.

OHJELMA

klo 8.30 Aamukahvi & ilmoittautuminen 

klo 9.00 Yleisimmät ammatilliset ongelmat työpaikoilla

klo 9.45 Laeista ja suosituksista saadaan apua tauko

klo 10.45 Ongelmiin puuttuminen – miten onnistumme yhdessä

klo 12.00 Lounas

klo 13.00 Tuumasta toimeen – näillä keinoilla kohti parempaa työelämää

klo 15.30 Päivän yhteenveto & lähtökahvit

Ilmoittautuminen www.superliitto.fi Kirjaudu jäsensivulle/Oma SuPer/SuPer Tilaisuudet. Hae: SuPer Voimat käyttöön ja valitse Rovaniemi. Huomaathan että, sinulla on mahdollisuus osallistua vain Rovaniemellä järjestettävään koulutukseen. Paikkoja koulutukseen on 25. Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 3.11.23. Ilmoittautuminen päättyy, kun koulutus on täynnä. Jokaisen on ilmoittauduttava itse linkin kautta. Ilmoittautumisia ei voida ottaa vastaan puhelimitse tai sähköpostilla. Lähetämme ilmoittautuneille ja mukaan mahtuneille vahvistuksen sähköpostilla hyvissä ajoin ennen koulutusta. Kustannukset SuPer maksaa opetuksen, ohjelman mukaiset tarjoilut, matkakulut ja ansionmenetyksenkorvauksen. Ei yöpymistä.